Satay Besar Sedap di Satay AK24, Shah Alam

0
1409

Shah Alam memang banyak tempat makan best. Sebut sahaja nak makan apa, semua ada. Kali ini kami dijemput untuk merasa dan membuat review Satay AK24 yang terletak di Restoran Bisik Bisik, Seksyen 7, Shah Alam. Agak hebat memandangkan selepas beberapa bulan beroperasi Satay AK24 telah pun berjaya membuka 3 cawangan  yang terletak di tiga lokasi iaitu Seksyen 24  Shah Alam, Seksyen 7 Shah Alam dan di Puchong Selangor.

Menurut pemilik Satay Ak24, Puan Zzett, satayyang di jual diperap menggunakan ramuan istimewa resepi rahsia ibunya termasuklah dengan kuah kacangnya. Di Satay AK24 bukan sahaja ada sate ayam dan daging malah satay kambing turut dijual di sini.

Sate Ayam AK 24 Seksyen 7

Sate Ayam Biasa : RM 0.80/cucuk

Sate Daging AK 24 Seksyen 7

Sate Daging : RM0.80/cucuk

Sate Kambing AK 24 Seksyen 7 2

Sate Kambing : RM1.00/cucuk

Terbaru, Satay AK24 memperkenalkan satay ayam yang lebih besar saiznya iaitu BIG Satay!!.  Saiznya memang lebih besar dari biasa. Kalau tak puas jugak tak tahulah. Setiap cucuk BIG Satay hanya berharga RM1.30.

big satay di Satay Ak24 restoran bisik bisik 2

Amacam? Besar tak??

Bagi peminat satay yang ingin mecuba BIG SATAY AK24 boleh singgah cawangan berdekatan iaitu Shah Alam ataupun di Puchong.

Pemilik Satay AK24 sendiri yang bakar Sate tau..

Pemilik Satay AK24 sendiri yang bakar Sate tau..

 

SUMBER : MYSELERA.COM

========================


Mencari homestay di sekitar Shah Alam? Sila hubungi Puan Intan di nombor berikut atau klik link Whatsapp di bawah:

Imej mungkin mengandungi: 1 orang, tersenyum, teks

MNY HOMESTAY SHAH ALAM 
017 – 4060988 
wasap.my/60174060988
WEBSITE
www.mnyhomestayshahalam.com
FACEBOOK
MNY HOMESTAY SHAH ALAM
Homestay. Homestay Shah Alam. Homestay kolam. Homestay di Shah Alam. Homestay murah di Selangor. Homestay Shah Alam murah. Pool Homestay. Vista Alam. Shah Alam Homestay. Homestay murah Shah Alam. Makan sedap di Shah Alam. Kedai Makan Viral di Shah Alam. Tempat makan best di Shah Alam. Makan murah di Shah Alam. Tempat makan di Shah Alam. SACC. IDCC. UITM. Homestay Seksyen 7

MENINGGALKAN SUATU JAWAPAN

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda disini