Monday, October 21, 2019

Satay Besar Sedap di Satay AK24, Shah Alam

Shah Alam memang banyak tempat makan best. Sebut sahaja nak makan apa, semua ada. Kali ini kami dijemput untuk merasa dan membuat review Satay...

Masakan Kelantan Sedap di Restoran Srikandi Empire. Jangan Lupa Pesan Nasi...

Masakan Kelantan bukan sahaja digemari oleh penduduk yang berasal dari negeri Cik Siti Wan Kembang, malah turut digemari oleh penduduk di negeri-negeri lain. Menu ‘authentic’ Kelantan...

NIGHT CIRCLE Shah Alam Bubur Nasi Berlauk Yang Hebat

Jika berada di Shah Alam, dicadangkan tempat ini. Restoran Day & Night telah berada di Shah Alam selama bertahun tahun. Restoran ini dikenali oleh...

Mai Singgah Makan Menu Utara, Setia Alam

Negara kita ini sememangnya kaya dengan makanan. Tidak hairanlah jika ramai penduduk Malaysia bersaiz besar. Pelbagai makanan mempunyai keunikannya yang tersendiri, tiada istilah lapar ...

PlonxBox (WowKawKaw), Tempat Makan?

Kami mula berniaga secara kecil-kecilan dengan modal tak sampai Rm2500… sekitar bulan August 2015. Ketika itu pekerja fulltime hanya 2 orang sahaja. Payung yang kita...

Mr Steak House Di Shah Alam, Tempat Makan Wajib Anda Cuba

Selangor merupakan sebuah negeri kecil yang sangat padat. Padat dengan pelbagai tempat menarik sama ada tempat makan, tempat bercuti, tempat membeli belah, tempat bermain...

Jom Singgah Pasar Malam Jalan Kem

  “Kaki pasar malam” sememangnya sentiasa mencari lokasi pasar malam yang menawarkan pelbagai pilihan makanan. Minggu ini FMT Ohsem bawa anda jelajah beberapa gerai makanan tempatan...

Warung Kita, Kampung Melayu Sungai Buloh

Nasik Mmanggey. Korang penah dengar tak? Haaa aku pun first time jugak dengar ni. Tapi dengar since tahun lepas lagi sebab kawan aku duk...

11 Tempat Makan Menarik Di Shah Alam

Kali ini kami ingin kongsikan 11 lagi tempat makan best di Shah Alam yang patut anda cuba. Ya, seperti artikel yang telah dikongsikan sebelum...

Santapan Enak Di Restoran Tasik Indah

Penulis sebenarnya dah lama teringin nak makan ketam yang besar-besar ni. Tapi masih belum berkesempatan. Alhamdulillah, semalam ada orang sudi belanja makan. Rezeki, jangan...

LATEST NEWS

MUST READ